29/5 - 10

Hej!

Idag har jag varit på ledarutbildning inför fotbollsskolan i sommar. Mitt under utbildningen var jag tvungen att gå iväg för att döma en match så jag missade en hel del. Matchen spelades mellan Kallhäll och Bele. Kallhäll vann med 4-0. Sen åkte jag hem. Nu väntar jag på att lunhen ska bli klar. Ikväll ska jag, pappa, Stoffe och Wilma på Sverige - Bosnien på Råsunda! Pappa bokade biljetter igår! Ska bli jätteroligt! Bajrami ska spela ^^



Igår var jag, Felle och Elin i stan. Vi skulle först till Kicke (min handledare under praoen) och lämna en grejj men han var inte där. Så vi åkte vidare till stan. Vi var på Burger King och åt glass, sen shoppade vi lite och sen åt vi middag där. Jag köpte de här shortsen från Gina:


99 kr på Gina Tricot

Nu har pappa fixat min dator så nu slipper jag använda hans så fort jag ska kolla eller göra något. Härligt!

Ses!

27/5 - 10

Hej!

Sitter och chattar med Felle. Hon, Elin och jag ska till stan imorgon. Jag måste köpa shorts och t-shirts till Kroatien och Malta. Ska leta efter ballerinaskor också. Tycker det är så svårt att hitta några som passar bra och är snygga. Jag har så konstiga fötter, smala och platta...
Idag var det svenskadag på förmiddagen. Var väl okej. Man slapp iaf lektioner ^^ Sen hade vi SO, slöjd och science. Det var sista slöjdlektionen idag men jag har (motvilligt) valt det till choice om en vecka. Jag måste bli klar om jag ska få VG och INGEN i våran klass är klar. Han får typ betygsätta delarna... Jag fick också veta idag att jag ska servera på prom (balen). Ska bli jättekul och få se vad alla har på sig, vad de får äta osv. Det är nästa fredag. Måste skaffa en vit skjorta. Någon som har en att låna ut? :)

Ses!


Stan imorgon!

26/5 - 10

Hej!

Har varit på Wilmas skola och kollat på venissaget (vet inte hur der stavas :S) där. Det gick väldigt fort. Sen åt vi middag i matsalen.
Idag var det vanlig dag igen. Igår skulle vi egentligen ha haft idrottsdag på Bolinder men det regnade så den ställdes in. Vi var istället lediga hela dagen! Jag gjortde typ inget, pluggade lite till mattequizet vi hade idag. Jag var tvungen att få MVG på det för att få MVG i slutbetyg. Jag hade iaf rätt på alla (tre) MVG-frågor ^^
Idag på klassrådet var vi i aulan och det delades ut sånna här... vad heter dom... eeh... typ jätteduktig i nårt ämne eller utveckling i nåt ämne. Jag har bara fårr en sån har förut och det var i idrott av alla ämnen (alla får inte alltid, det är typ 2 i varje ämne i hela 8:an under en termin). Jag fick iaf i science! Jiiippeee =D Fellefick för att ha allmänt höga betyg i alla ämnen! Grattis! Det firar vi med att länka till hennes blogg: KLICKA HÄR! Hehe... Ska gå och njuta av att vi inte längre har några läxor! Vilken lycklig dag!

Ses!

20/5 - 10

Hej!

Hade engelska imorse och jag skulle snacka inför hela klassen bara sådär. Man är skitnervös och vad händer? Jo, man blir först ut. Hur lyckas man? Det gick iaf bra. Jag snackade mycket men inte för mycket hoppas jag ^^  Hehe... Ska snart träna. Det är ingen vanlig träning, vi ska spela match mot F96. Vi (F94) borde nog vinna. Men jag lämnar det öppet eftersom det blir pinsamt om vi förlorar.
Det är så varmt och jag hade på mig alldeles för mycket kläder idag i skolan. Långa jeans. Vad tänkte jag imorse? Nu är jag skitsvettig och vill bara duscha men ska ju på träning snart så jag gör det efter träningen istället. Nu ska jag springa ut och njuta av det härliga vädret!

Ses!

19/5 - 10

Hej!

Har haft scienceprov idag. Hoppas att det givk bra, var inget konstigt. Sitter och söker information om Hitlers ungdom typ. Vi ska ha en diskution på enelskan imorgon inför hela klassen. Bara prata så där. Hehe... Jag är fett nervös. Hoppas det går bra. Jag och Felle ledde uppvärmingingen på gympan idag. Gick väl bra men jag var fett nervös då med :P Ska plugga SO nu. Har läxförhör imorgon... :(

Ses!

WARP W BORN BIKINI TOP ROSE
Bikiniöverdel WARP 149 kr

ADIDAS G MF 3/4 PT BLACK
Träningsbyxor Adidas 199 kr

Shoppade på Stadium igår :)

18/5 - 10

Hej!

Förlåt för att jag inte har bloggat på typ 5 dagar men min datormus och skrivbord har slut på batteri. Då går det inte att starta datorn. Man måste typ koppla in ett annat skrivbord bla bla... Det är iaf jättekrongligt :( Kommer nog inte bli så mycker mer bloggade förrens det är fixat. Bloggar just nu på pappas dator. Var och handla i lördags och kommer snart lägga upp bilder. Ska äta nu... Försöker blogga imorn igen =)

Ses!

13/5 - 10

Hej!

Idag var man ju ledig och jag har varit hemma hela dan. Imorse bakade jag scones. Åt de sen med ost och marmelad. Mmm... Sen har jag hoppat studsmatta och hjälpt Wilmis att städa lekstugan. Nu ska jag plocka upp i mitt rum. Ser ut som... jag vet inte... det ser inte bra ut iaf. I tisdags var det ingenting på golvet... Jag stökar till snabbt. Kollade vad vi har för läxor. Vi har en grejj i engelskan där man ska sitta inför hela klassen med tre andra och disskutera 2:a världskriget. Våran lärare ska sitta och anteckna hur vi pratar, om vi har några bra argument och så vidare... Jag är fett nervös... :S Ni får veta hur det gick på torsdag...

Ses!

11/5 - 10

Hej!

Har precis varit ute och cyklat med mammis. Var nere vid Kallhällsbadet. Innan det satt jag ute i solen och läste. Det var så himla varmt. Jag bytte till shorts (!). Det var iaf härligt. Nu är jag supettrött, ska kolla vad som är på tv ikväll. Läste nya OKEJ och blev påmind av den nya Twilight - Eclipse. Håller på och läsa ettan på engelska, det tar 10 år framför allt när man måste läsa alla andra böcker i svenskan... Har iaf sett båda filmerna. Hehe...



Han är så snygg!

Ses!

9/5 - 10

Hej!

Förlåt att jag inte har bloggat på typ 3 dagar men jag har haft så mycket att göra. Hela dan idag har jag suttit och skrivit på mitt SO-projekt. Vi fick börja skriva i torsdags och det ska vara inne imorgon(!). Det är liksom inte bara en halv sida heller utan 5 punker som jag fick ner (äntligen...) på 4 sidor (iofs var minimumgränsen bara en sida och max är 4...).
Tog en paus på typ 3 h för att spela match mot Enebyberg. Inte sanktan, träningsmatch. Vi förlorade med 1 - 0 men det var väldigt lika. Nu har jag jätteont i fötterna och vill bara ta en dusch men först måste jag skriva lite spanska till på tisdag. Imorgon är det ju knattefotbollsskola (långt ord...) och träning direkt efter varandra. Så det blir inte så mycket tid över till annat... Japp nu ska jag fortsätta! (Gud va många sånna här "tillägg" jag skev i det här inlägget... Hihi...)

Ses!

6/5 - 10

Hej!

Vanlig dag idag. Inget speciellt hände. Lämnade in mitt spanskaprojekt. Hasr ingen träning idag. Har flyttat dom till mån, tis, sön ist för tis, tor, sön. Det är så fint väder idag att man blir alldeles lycklig =D Satt ute och år mellis. Exprimenterade lite och uppfann en ny macka! Den kallas: 

Macka Isabelle

Pågen Subs
smör
kall kokt potatis
Abbas skägårssill

Bre mackan på båda sidor, mosa potatisen och lägg på och toppa med lite sill. Du har en Macka Isabelle!

Hehe.. Smaka den är god! (om du gillar sill...)

Ses!

5/5 - 10

Hej!

Idag var jag i skolan som vanligt. Det kom en gubbe som hade varit med i andra världskriget och berättade om hur det var osv. Det blev lite för jobbigt för mig *snyft*... Sen fick jag äntligen tillbaka en text som jag skulle ha fått tillbaka i fredags. Det är till mitt projekt som ska vara inlämnat imorgon! Så gissa vad jag har gjort sen jag kom hem... Vi har sen träning idag. Har bytt träningstider. Jag ska göra lite fler läxor innan jag sticker. Har ju varit förkyld så det är första träningen på typ en vecka.Jiipee!

Ses!

3/5 - 10

Hej!

Idag har jag varit hos Felle och tränat lite på vad vi ska säga på Science Fair imorgon. Ska träna lite mer imorgon, börjar inte förrän kl 12.15! Nice va? Sen var det ju knattefotbollsskola idag också. Det var kul... Många toabesök och många "hitta mamma"- eller "hitta pappa-uppdrag". Hehe... Allt på en timme! Jag hoppade träningen idag för jag känner mig fortfarande inte 100. Har varit lite småförkyld med ont i huvudet och ont i halsen den senaste veckan. Det är så jobbigt att vara småsjuk. Jag vill antingen vara helt frisk eller sjuk. Men helst frisk såklart! ^^
Ska fixa lite inför imorgon nu.

Ses!

2/5 - 10

Hej!

I´m really sorry for the updating this week... No excuses...
Idag har jag varit hemma, hoppat lite på studsmattan, glott på tv, tagit det lugnt helt enkelt.
På valborg så var jag och Sanna nere vid brasan och typ gick runt och kolla på folk ^^ Träffa Becca, Linnea och hennes två kompisar, en annan Linnea och en massa andra från Källtorp. Sen var vi typ uppe på "gyllene måsen" (hehe, snackar om donken) och var på toa. Vissa av oss hade druckit väldigt mycket läsk till maten... Vi hade iaf jättekul! Imorgon är jag och resten av engelska lediga så jag ska till Felle och förbereda lite inför Science Fair på tisdag. Typ vad vi ska säga och så.
Nu måste jag städa mitt rum. Jag orkar aldrig men så fort man kommer igång så går det bra men jag kommer inte igång just nu... Ska samla lite kraft först  :P

Ses!

RSS 2.0