27/7 - 10

Hej!

Idag har vi varit ute och cyklat. Vi cyklade genom skogen till nåt ställe där vi fikade. Sen kom vi hem och åt lunch (för en timme sen...). Ska kolla på friidrotten ikväll. Det måste man ju. Kollade imorse också. Annars händer det inte så mycket här. Ska kolla om det händer något i "stan" ikväll. Nåt är det ju iaf. Juste, Wilma ska typ uppträda på scen. Hon hoppas på att bli filmad av tv-teamet som är här. Dom ska typ göra nån film eller serie, jag vet inte riktigt... Ska kolla vad det var. Man kanske kommer med... :)

Ses!


Jag, Jossan, Jenni å Frida miss u <33


24/7 - 10

Hej!

Har namnsdag idag, Kristina... Det regnar fortfarande så vi har suttit inne hela dagen. Imorse åkte Sanna hem så sen dess har jag inte gjort mycket mer än att spela kort, äta godis och se på film... Hoppas der blir bättre väder imorn. Kollar in alla bilder från Malta på facebook. Ska nog försöka fixa en ny design med dom bilderna.
Usch va kallt det är här. Det var som att komma ifrån bastun in i ett kylskåp när man landade på arlanda i söndags. Imorn är det en vecka sen vi kom hem. Känns som om vi har varit hemma mycket längre än så. I miss Malta...

Ses!

23/7 - 10

Hej!

Snart kommer Sanna och hennes mamma hit till husvagnen. Vi ska gå och spela våffelbingo... Haha... Som riktiga gamlingar :P Det regnar idag så det finns inte så mycket att göra . Har spelat kort och läst typ hela dagen. Ska kolla facebook nu för att slå ihjäl lite tid... Det är verkligen inte kul att sitta i en husvagn när det regnar. Framför allt inte när min brorsa är på krigsstigen... Jaja, gud vad jag är neggo. Något bra på tv ikväll??

Ses!

21/7 - 10

Hej!

Det var så länge sen jag skrev... Kom hem från Malta i söndags kväll. Har haft det sååå kul :) Längtar tillbaka. Miss U Jossan, Jenni, Sofia, Elin, Frida å Linda!! Å alla andra såklart :P Jaja... ;( I måndags åkte iaf jag, Stoffe å mamma till husvagnen i Västervik där pappa å Wilmis väntade. Har varit här sen dess. Har inte mått toppen direkt men det gjorde ingen i våran grupp när vi åkte hem. Undra varför alla var smittade med samma förkylning... xD Imorgon drar vi vidare till Böda å Öland. Ska bli kul. Det är en jättefin camping. På fedag kommer Sanna å hennes mamma också :)
Jag kan tyvärr inte lägga ut några bilder från varken Kroatien eller Malta eftersom jag saknar sladden... Man kan ju inte ha med sig allt i husvagnen. Men alla bilder kommer upp så fort jag har kommit hem, alltså nästa söndag typ.
Nu är det fika här. Det vill man ju inte missa... Ska nog bada i poolen här en sista gång innan vi åker imorgon :)
Saknar er alla!

Ses!

RSS 2.0