El Clásico - dagen efter

Hej!

Jag hoppas att det inte var nån som missade matchen igår. Satt och antecknade hela matchen och har några intressanta points...

Innan man sparkade igång matchen höll man en tyst minut för Polens president som dog i en flygolycka igår morse.

85              45%                   55%

Barca var ganska sega i början av matchen men efter 25 min var det riktigt bra tempo. Och i den 33:e minuten gör messi välförtjänt 0 - 1 till Barca. Han väggpassar med Xavi och tar emot på bröstet och klipper till på studs. Ingen kanonträff men han lickas ställa Casillas. Bollen rullar in i mål!

I andra halvlek uttökat Barca sin ledning genom Pedro som får en djupledspass av Xavi (igen) och driver lite framåt innan han lägger in det i bortre hörnet. 0 - 2 till Barca.

Messi har ytterligare några chanser i slutet av andra halvlek men Casillas visar att han kan han med. Efter att Raúl bytts in i den 69 minuten gör han mål i den 85 minuten men målet dömdes bort. Domaren ansåg att Benzema gjorde hands när han tog emot bollen på bröstet precis innan Raúl fick den framför fötterna. Men inget mål alltså.

Matchen slutar 0 - 2 till Barcelona!

Jag tycker vi ska uppmärksamma Valdes för hans fina målvaktspel. Utan honom hade inte Barce vunnit.